Предложението за Росенец беше наше, на ДПС и ДБ. Такива

...
 Предложението за Росенец беше наше, на ДПС и ДБ. Такива
Коментари Харесай

Борисов жегна ПП: Предложението за Росенец беше наше, на ДПС и ДБ

 Предложението за Росенец беше наше, на Движение за права и свободи и Демократична България. Такива значими решения демонстрират силата на една коалиция да взима значими решения в интерес на страната. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти във връзка решението на парламентарната група на ПП-ДБ да внесе в Народно събрание предложение, с което да бъде прекъсната концесията на " Лукойл " на пристанище " Росенец ", което бе оповестено рано тази заран от Кирил Петков и Атанас Атанасов.
 
" Днес трябваше да внесем с подписите си тези решения. Колегите би трябвало да поработят малко върху съдружната просвета. Очевидно се учим към този момент на тази нова формула некоалиционната просвета ", уточни Борисов. Той показа, че във вчерашния ден се е състояла дълга среща с Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Мария Габриел и представители на Движение за права и свободи по отношение на няколко решения ", посочи той. 
 
По думите му в тези решения  са влизали и тръбите, а гневна опозиция имаше от страна на Политическа партия. " Не знам за какво и в този момент слушам по малкия екран по какъв начин Петков ме приканва да го поддържа за нещо, за което през вчерашния ден сме спорили какъв брой по-голям да му е мащабът ", добави Борисов. 
 
" Нямам срещу Кирил Петков да го заяви, не ме разбирайте неправилно, само че дано каже по какъв начин се е стигнало до тези решения. Можеше да стане доста красиво, в случай че го бяха оповестили след подписите и гласуването в зала ", сподели още водачът на ГЕРБ.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР